Wednesday, May 13, 2009

KAMP YÖNETİM KURALLARI

KAMP YÖNETİM KURALLARI
Kampta yaşayanların bu güvenlik kural ve yönetmeliklerine her zaman uymaları gerekmektedir.

1. ODA
Odalar sadece dinlenmek ve uyumak içindir. Odalarınızı temiz ve düzenli tutmalısınız.Odaların düzen ve temizliğinden odada konaklayanlar sorumludur. Odalarda ve içerisindeki mobilyalarda oluşabilecek hasarlardan sadece odada konaklayanlar sorumludur. Herhangi bir hasar durumunda maliyetini kendileri karşılayacaklardır. Odaların içerisinde yüksek sesle müzik dinlemek, kamp alanında hava karadıktan sonra koşmak yasaktır.Hiç kimse idareden izinsiz odasını kendi basina değiştirme yetkisine sahip değildir. Değistirenler cezai yaptırımları kabul etmis sayılacaktır. Odalardaki hasarlar ile ilgili Kamp Supervizorleri gerekli zabıtı tutacaktır.
Saat 22:30 ve 06:00 ara gurultu yapmak yasaktır.Bu saatler arasında radyo,televizyon ve muzik aletlerinin kullanılması kesinlikle yasaktır.Bu saatler dısında ise kısık ses ile kullanılmalıdır.
Çöplerinizi yerlere atmayınız.Kamp alanı icerisinde uygun yerlerde cop konteynırları bulunmaktadır.

2. OLANAKLAR
Kamp alanında konaklayanlara gerekli malzemeler verilecektir. (Yatak,battaniye,carsaf,banyo havlusu,ufak havlu,dolap ve anahtarları)Koridorlardaki su sebillerini sadece su icmek icin kullanınız.

3. YEMEK
Oda icerisinde yemek pisirmek ve ısıtmak kesinlikle yasaktır.Bu kurala uymayanlar disiplin kuruluna sevk edilecek ve kontraktları fesh edilecektir.Odaların icerisinde mutfak alet ve edavatları(elektrikli ocak,tava,kap,mum,kibrit,bıcak v.s.)bulundurmak yasaktır.Bu aletlerin bulundurulması halinde odalardan geriye teslim edilmemek uzere el konulacaktır.

4. SIGARA ICMEK
Odaların icerisinde kesinlikle sigara icmek yasaktır.Sigara dısarda acık alanlarda icilmelidir. Sigaralarınızı uygun yerlerde söndürünüz.

5. TUVALET KULLANIMI
Diger calısma arkadaslarınızında kullanabilmesi acısından tuvalet ve banyoları temiz bırakmanız gerekmektedir.Gereginde temizlikci calisanlarımızdan yardım isteyebilirsiniz. Hepimiz kullanmak zorundayız lutfen temiz tutalım.

6. KISISEL ESYALAR
Sirketimiz kisisel esyalarınızdakı olası hasarlardan yada kayıplardan sorumlu degildir.Bu tip hasarları ve kayıplari onlemek icin uyurken veya odanızda degilken dolaplarınızı ve odanızı mutlaka kilitli tutun. Tasınabilen degerli esyalarınızı paranızı, saatinizi ve mucevherlerinizi ya kilitli tutun yada yanınıza alın. Sirketimiz eşyalarınızın herhangi bir kaybı veya calınmasından sorumlu degildir.

7. ALKOL&UYUSTURUCU
Yerel yasalar uyarınca alkol ve uyuşturucu madde kullanımı yasaklanmıştır. Bu kurala uymayanlar disiplin kuruluna sevk edilecek ve kontraktları fesh edilecektir. Her ne zaman ve ne suretle olursa olsun hiç kimsenin alkol, uyuşturucu madde veya yasal olmayan diğer maddeleri kullanmasına izin verilmemektedir. Çalışanların alkol ve uyuşturucu madde kullanmaları yasaktır.




8. TEHLIKELI ESYALAR
Kamp alanı icerisinde gaz, propan gazı(piknik tüpü), kimyasal madde bulundurmak kesinlikle yasaktır.

9. KANTIN(YEMEKHANE)
Sirketimiz gunde 3 kez yemek vermektedir.(Kahvaltı,Ogle Yemegi,Aksam Yemegi)Kantinden dısarıya yiyecek cıkartmak yasaktır.Yemeginizi yedikten sonra tabaklarınızı uygun alanlar bırakmanız gerekmektedir. Tabildot yemeginizi odanıza veya calısma alanınıza goturmek yasaktır. Gerekli izinler alındığı takdirde kapalı kaplarda çalışma sahasına yemek götürülebilir.

10. KURU TEMIZLEME
Haftada iki kez kisisel esyalarınız,uniformalarınız ve yatak ortuleriniz toplanmaktadır. Çamaşırhanemiz oldugundan tuvaletlerde esya yıkanmasına izin verilmemektedir.(Sadece ic camasırlarınızı yıkayabilirsiniz.)

GUVENLIK,KAVGA,HIRSIZLIK&KUMAR
24 saat guvenlik gorevlisi bulunmaktadır. Kavgaya toleransımız yoktur. Aynı zamanda hırsızlıga da toleransımız yoktur. Kumar ve parayla oynanan kağıt oyunları yasaktır. Bu kurallara uymayanlar disiplin kurulu tarafından degerlendirilip kontraktları fesh edilecektir.

12. DINLENME ALANI
Icerisinde televizyonun ve oyunların bulundugu bir dinlenme alanı olacaktır. Yaşadığınız alanlarda ve odalarınızda atletik haraketler yapmak yasaktır. Kosmak, oynamak, atmak ve benzeri aktiviteleri dısarıda yapmalısınız.

13. ULASTIRMA
Kamp alanından is sahasına yada is sahasından kamp alanına yuruyerek gitmek yasaktır. Eger bunu yapmakta ısrar ederseniz,JV hakkınızda gereken islemleri baslatacaktır.
Otobusler ODTC JV tarafından iscilerimizin ulastırılması icin tedarik edilmistir.

Davranışlarınızın bu kamp kurallarına ve yönetmeliklere uymadığı tespit edilirse şirket (JV) gereken işlemleri yapmak ve sözleşmenizi fesh etmek hakkına sahiptir.

Bu yönetmelik zaman zaman herhangi bir uyarı olmaksızın değişiklik gösterebilir.


Name Date .

Room No ID No


Signature .

No comments: